Obțineți acum certificatul LHL online

✓ Predarea acestei metode holistice în întregime, cu un videoclip complet de formare pentru practică (în franceză cu subtitrare în limba engleză) și un manual detaliat de 55 de pagini în format PDF, cu o prezentare pas cu pas și o revizuire generală.
✓ Explicarea proprietăților (fizice și psihice) ale uleiurilor esențiale utilizate pentru această lucrare.
✓ Predarea detaliată a osteopatiei craniosacrale și craniene.
✓ Obținerea unei diplome, pentru a practica într-un cabinet sau în mod privat într-un cadru familial.
✓ Sprijin și îndrumare pentru noii practicieni din partea echipei Federației, pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta să vă dezvoltați activitatea.

 

 

LHL: Primul tratament care tratează întregul corp și frumusețea într-un singur tratament

Primirea directă a unui masaj de lifting va face mult bine pielii și va avea un efect anti-îmbătrânire, dar durata acestuia va rămâne limitată dacă nu s-a pregătit terenul în prealabil.

Scopul tratamentului LHL este de a acționa în amonte asupra a tot ceea ce împiedică energia să circule corect, eliberând emoționalul, traumele încorporate în corp, remodelând materialul în ansamblul său, partea de lifting având apoi efecte excepționale.

Într-un singur tratament, există un masaj cranian, precum și un masaj craniosacral / derivat din osteopatia craniană, masaj chinezesc, masaj Derwiche, masaj japonez anti-îmbătrânire, masaj aborigen și indian. Yoga oculară, pentru a ajuta la îmbunătățirea vederii, combinată cu tehnici EMDR, yoga facială, shiatsu, Gi-gong, tehnici de pe diferite continente și culturi care acționează asupra tuturor organelor doar prin stimularea punctelor reflexe de pe față. Există, de asemenea, auriculoterapia. Și pentru a completa tratamentul, există tehnici revoluționare de drenare și modelare a ovalului feței și de rafinare a gâtului.

Pielea este direct legată de creier prin intermediul neurotransmițătorilor, iar lucrul cu toate aceste tehnici de masaj trezește conștiința corpului și a organelor sale. Un elixir cu un preparat din uleiuri esențiale și plante derivate din cele mai recente cercetări în domeniul esteticii este aplicat pentru o mare parte din tratament și are un efect fenomenal de întinerire și îmbunătățire a pielii.

1h20 de fericire pură pentru a vă ajuta să începeți reînnoirea celulară și să vă reconectați cu adevărata esență a vieții.

Ce veți învăța cu trainingul online LHL

În timpul acestui curs, veți învăța pas cu pas, în ritmul dumneavoastră, pentru a exersa tratamentul complet. Veți avea ocazia să lucrați asupra punctelor strategice ale capului: Masaj cranian, Masaj cranio-sacral, Masaj chinezesc, Puncte reflexe, Auriculoterapie și Lifting. Veți descoperi, de asemenea, rolul și importanța sinergiilor uleiurilor esențiale și vegetale folosite în timpul masajului.

Cui se adresează trainingul online LHL?

Aveți o dispoziție bună, vă place să oferiți fericire celorlalți și să împărtășiți iubire și doriți să vă completați veniturile sau să vă înființați propria afacere? Atunci acest curs este pentru tine! Cursul online LHL este deschis tuturor celor pasionați de starea de bine, fără cerințe prealabile în domeniu. Veți putea apoi să practicați așa cum doriți, fie în propriul cabinet, fie pe cei dragi.

 

Formare : 1279€ 297€
sau 3×99€

*Această ofertă este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Profitați de ea acum!